NUDE In Bloom x Heritage Gatherings

NUDE In Bloom x Heritage Gatherings

Mükemmel aranjmanı oluşturmanın püf noktaları 

NUDE In Bloom serimizin bir parçası olarak, çiçek stüdyosu Heritage Gatherings'i Blade koleksiyonumuzdan ilham almaya davet ettik. Modern, büyüleyici dokular ve renklerden oluşan tasarımların izinden giderek, sizde evinizde benzer görünümü yaratmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Evinizde şık ve zamansız bir aranjman yaratmak için önce çiçeklerinizi seçin. Farklı renk ve dokulara odaklanın. Gül, yıldız çiçeği veya lale gibi büyük ve dikkat çekici çiçekleri tercih etmekten korkmayın.

Hand holding bunch of pink roses

Etkileyici bir görünüm yaratmak için, hezaren, larkspur veya şebboy gibi ince uzun çiçekler ekleyin. Düğün çiçeği, tatlı bezelye, böğürtlen veya limonium gibi dolgu çiçekleri de boşluğu doldurmak için kullanabileceğiniz daha minimalist seçenekler olabilir.

3 images nex to each other with hands holding  ranunculus, sweet pea, and limonium

Daha sonra kartopu çiçeği, ruskus veya dışarıda bulup kesebileceğiniz yaprakları ve yeşillikleri ekleyin.

Hand holding red colored leaves

Gevşek bir "buket" oluşturmak için ilk olarak büyük çiçeklerinizin bir kısmını elinizde toplayın, ardından diğer elinizi kullanarak yeşillikleri, meyveleri ve daha uzun sapları ekleyin. Bu aşamada tüm çiçeklerinizi kullanmayın. Çünkü bu buket çiçeklerinizin geri kalanını tutacak temel yapınız olacak.

hand holding a loose bouquet

Çiçeklerinizin yarısını kullanarak elinizde bir buket oluşturduktan sonra, sapları lastik bant veya bir parça iple bağlayın.

A woman binding a bouquet of flowers with a ribbon

Sapları doğru yükseklikte kestikten sonra taze ve temiz suyla dolu vazonuza yerleştirin. Suyun altında kalan tüm yaprakları keserek sadece temiz, kesilmiş sapları bırakın. Kesilmeyen yapraklar suyunuzun daha çabuk kirlenmesine sebep olacaktır.

Woman cutting the brenches of the bouquet

Bağladığınız buketi vazonuza yerleştirdikten sonra, kalan sapları ekleyerek aranjmanınızı istediğiniz şekilde oluşturun. Vazonuz ideal olarak aranjmanınızın boyunun yarısından daha uzun olmamalıdır; bu nedenle toplam yüksekliği iki katına çıkarmak adına güzel, uzun çiçek sapları veya dallar ekleyebilirsiniz. Böylece görsel bir denge oluşturmuş olacaksınız.

The loose bouquet put in a caramel colored NUDE Blade vase

Aranjman tamamlanmış ve dengeli bir his verene kadar elinizdeki yaprakları ve çiçekleri eklemeye devam edin.

The bouquet of flowers filled with ink and blue flowers, presented in the caramel NUDE Blade vase

Çiçeklerinizin daha uzun süre hayatta kalması için doğrudan güneş ışığından uzak tutun ve temiz su vermeye özen gösterin.

Oluşturduğunuz bu güzel aranjmanın keyfini çıkarın!

Kullanılan Vazo: Blade Orta Boy Karamel Vazo

← Eski makaleler Daha yeni makaleler →

News

RSS
Negroni’nin Tarihi
interview

Negroni’nin Tarihi

Ingeborg Kreukniet
Ingeborg Kreukniet

Negroni Haftası kapsamında Negroni'nin tarihini ve Negroni kokteyline kendi kişisel dokunuşunuzu nasıl ekleyebileceğimizi anlamak için bu kez Murray Anderson (thewestmount) ile bir araya geldik. Yazar:...

Keşfet
Mükemmel Bir İtalyan Klasiği, Negroni!
cocktails interview

Mükemmel Bir İtalyan Klasiği, Negroni!

Ingeborg Kreukniet
Ingeborg Kreukniet

Bu yıl 18- 24 Eylül tarihleri arasında kutlanan Negroni Haftası kapsamında Milano’da yaşayan, Atelier Gourmode Kurucusu ve Kreatif Direktörü Clara Nanut'la buluştuk. Clara, ister klasik...

Keşfet