Clara Nanut ile Keyifli Davetler

Clara Nanut ile Keyifli Davetler

Bu ay Clara Nanut (@gour.mode) ile bir araya gelerek misafirlerinizi açık havada ağırlamanın keyfine varacağız ilham verici yaz davetleri hazırladık.

NUDE kadehlerinin şıklık kattığı açık hava davetleri yaratan Clara’nın nereden ilham aldığını ve açık havada davet vereceklere neler tavsiye ettiğini öğrenmek için blog yazımızı okumaya devam edin.

Açık havada misafirlerini ağırlarken, ilhamını nereden alıyorsun?

İlhamım köklerimden geliyor. Şu anda Milano'da yaşıyorum, ancak bahçesinde zeytin, meşe ve çam ağaçları olan küçük İtalyan kasabası Friuli - Venezia Giulia'da büyüdüm. Yaz aylarında ailem arkadaşlarını eve davet eder ve terasta veya bahçede kalabalık açık hava davetleri düzenlerlerdi. Çiçek kokuları, kahkahalar, canlı renkler ve leziz ikramlarla dolu bu çocukluk anılarım en önemli ilham kaynaklarımdan.

Yaratıcı sürecinin aşamaları nelerdir?

Güçlü bir davet masası tasarlamak için öncelikle o anı hayal eder ve zihnimde canlandırmaya çalışırım. İnsanların o anda nasıl etkileşimde olacağını, masadaki nesneleri nasıl kullanacaklarını düşünürüm. Hayallerimi somutlaştırmak için görsel ilhamlar aramaya başlarım. Masayı hazırlarken güçlü bir parça ile başlayıp büyüklük ve öneme göre kademeli olarak diğer parçaları eklemeyi tercih ederim. Hikayesi olan otantik ve samimi masaları bu şekilde oluşturuyorum.

Görsel olarak çekici bir davet masası hazırlamak için 3 ipucun nedir? 

Açık havada davet masası hazırlayacaklara verebileceğim 3 ipucu:

  • Hazırlıklara masayla başlayın. Beyaz bir örtü veya masanın ham halini kullanın.
  • Ferah ve yazlık bir hava katmak için çoğunlukla cam ürünler kullanın.
  • Romantik bir dokunuş için ise taze meyve ve çiçekler ekleyin.

 

NUDE koleksiyonlarının senin davet sofrana etkisi nasıl oldu, anlatır mısın?

"Yalın Güzeldir” felsefesiyle oluşturulmuş çağdaş tasarımlı ve kurşunsuz kristal kullanılarak üretilen NUDE koleksiyonları davet sofralarında çaba göstermeden ön plana çıkıyor.

Çiçek aranjmanlarını davet sofralarına dahil etmek için kullandığın yaratıcı yollar nelerdir?

Çiçekleri davet sofranızda alışılmadık ve biraz dağınık kullanın! Farklı boyutlarda vazolar veya bardaklar tercih edin. Bardaklar da çiçekleri sergilemek için kullanılabilir, neden olmasın. Hatta çiçekleri içecekleri ve yemekleri süslemek için de kullanabilirsiniz. Mesela kokteyllere veya ekmeğe sürmek için sunduğum tereyağına yenilebilir çiçekler eklemeyi çok seviyorum. Doğal ve romantik!

Açık hava davetlerine çok yakışacağını düşündüğün bir NUDE ürünü önerebilir misin?

Yaz davetlerinde Heads Up vazo Sangria sunumu için ideal! Ben Sangria’yı yerel roze şaraplarla hazırlamayı, şeftali, çilek ve bir tutam taze nane ile lezzetlendirmeyi tercih ediyorum.

Favori NUDE ürünün nedir?

Bu zor bir soru, ama sanırım ilk aklıma gelen: Big Top İkili Kup Kadehi Seti, bu kadeh çok “Gourmode”!

Big Top İkili Kup Kadehi Seti

← Eski makaleler Daha yeni makaleler →

News

RSS
Negroni’nin Tarihi
interview

Negroni’nin Tarihi

Ingeborg Kreukniet
Ingeborg Kreukniet

Negroni Haftası kapsamında Negroni'nin tarihini ve Negroni kokteyline kendi kişisel dokunuşunuzu nasıl ekleyebileceğimizi anlamak için bu kez Murray Anderson (thewestmount) ile bir araya geldik. Yazar:...

Keşfet
Mükemmel Bir İtalyan Klasiği, Negroni!
cocktails interview

Mükemmel Bir İtalyan Klasiği, Negroni!

Ingeborg Kreukniet
Ingeborg Kreukniet

Bu yıl 18- 24 Eylül tarihleri arasında kutlanan Negroni Haftası kapsamında Milano’da yaşayan, Atelier Gourmode Kurucusu ve Kreatif Direktörü Clara Nanut'la buluştuk. Clara, ister klasik...

Keşfet